Wijzig lettergrootte:         
      Contactgegevens

Tandprothetische praktijk A.A.R.M. Vos

Van Broeckhovenlaan 4 G

5213 HX - 's Hertogenbosch

Tel: 073 - 61 41 570

 

      Routebeschrijving
Gebruik onze routeplanner om een bezoek te brengen aan onze praktijk.

 

Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tandprothetici. Bezoek de website!

 

Onze praktijk is ISO 9001 gecertificeerd.

Van harte welkom bij Tandprothetische praktijk Vos

Een kunstgebit verdient de zorg van een tandprotheticus!

 

Tandprothetische praktijk Vos is reeds geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten. Wij maken protheses volledig in eigen beheer op onze locatie in de prachtige provincie Noord-Brabant, in 's Hertogenbosch. Wij doen het graag!

 

De laatste jaren wordt er alles aan gedaan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. Wij adviseren u dan ook welk gebit het beste bij u past. Een kunstgebit is tenslotte altijd maatwerk met de individuele wensen van de klant voorop gesteld. Juist die afstemming is uiterst belangrijk.

 

Ziektekostenverzekeraars hebben de kosten van een tandprotheticus in hun pakket opgenomen. Wij kunnen u er alles over vertellen en u gratis adviseren.

 

Onze praktijk is lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) en branche gecertificeerd.
Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie voor tandprothetici in Nederland. Via deze link wordt deze site in een nieuw venster geopend waardoor u makkelijk kunt terugkeren naar onze site.

 

Tevens zijn wij gecertificeerd conform de regelgeving van de stichting Harmonisatie Kwaliteitszorg in de Zorgsector (HKZ).